foretag halsostund forel motion utbild mw


För de allra flesta är maten en njutning. Men för de flesta finns inte tiden. Det går att kombinera god mat med kort tillagningstid. Det går också att kombinera lätt, snabblagad mat som är god och näringsriktig. Tänk på att ju mer du lagar desto fortare går det. Träning ger fingerfärdighet och spar tid.

Louise Hammarberg är matskribent för tidningen Hälsa och har i samarbete med Hälsokostrådet gjort kokboken Gröna Rätter. Upplaga 65.000 ex.

Det är roligt att laga nyttig mat.

Klicka in i receptboken och låt er inspireras av goda och näringsrika recept.
Vi uppdaterar sidorna kontinuerligt.

Energigivande drinkar.
Grön tédrink
Blåbärsdrink
Svart-Vinbärsdrink
Jordgubbsdrink
Läcker mat med lite fett.
Saltbakade Kastanjer
Färgglad Blomkål med currysås
Örtpotatisgratäng
Dagobertbaguette

Kryddor är pricken över i.
Couscous-sallad med basilika
Matig sallad med örtvinägrett
Bakad småpotatis med avocadocreme
Pestosås med basilika:
Inlagda tomater med persilja
Ruccolasallad och dill

Örtkryddor och kryddor
Bra och mättande morgonmål.
Äppelgröt
Rårisgröt med kiwi
Fiberfrukost
Frukt och bäralternativ
Uppiggande röd morgondrink
Mättande och utrensande drink

Mustiga soppor
Pastasoppa med flytande bönor
Turkisk ugnsbakad soppa
Ratatouillesoppa

startsidaprojektRådgivningFöredraglev suntFöretaget